s-panel.no > Services > Veggprofiler > SINUS AV BØLGEPLATE AV STÅL

Trenger hjelp?

Kontakt oss
på +371 24332433 eller send inn en bedriftsforespørsel online.

TA KONTAKT

SINUS AV BØLGEPLATE AV STÅL

Korrugerte stålplater, som brukes i storformatutstyr, er også effektive som tak- eller sidemateriale i mindre bygninger som garasjer eller regnmarkiser. Disse produktene brukes også i økende grad i bygging av boligbygg i moderne byer.

Korrugert profil SINUS er en vellykket kombinasjon av tradisjonell form og de nyeste beskyttende beleggene. Basert på estetikken til klassiske former, tilbyr den et bredt spekter av etterbehandlingsalternativer (finisj), noe som gir taket en interessant visuell effekt.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 1064 mm
Total bredde: ~1100 mm
Platetykkelse: 18 mm
Platelengde: 0,5-1,0 mm
Max. platelengde: 8000 m

sinus specifikacija

DOKUMENTER FOR NEDLASTING

BELEGG OG MALING

Dette er et belegg som er utviklet i nært samarbeid med de beste stålverkene til ledende lakkprodusenter i Europa. År med forskning på eksisterende belegg og sporing av kundebehov, med særlig vekt på taktekkernes behov, har gjort det mulig å kombinere mange forskjellige fordeler til ett produkt. HERCULIT [HC] er en 35 μm tykk polyester forsterket med polyuretan, svært motstandsdyktig mot enhver mekanisk skade og pålitelig motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4).

35 μm tykt belegg, svært motstandsdyktig mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4). Dets visuelle funksjon er dets kornete struktur. Inspirert av naturen er den fri for krom og tungmetaller, og som et miljøvennlig produkt er den minst 80 % resirkulerbar. Plater belagt med ULTIMAT [UTK] fleksibelt belegg kan profileres ved spesielt lave temperaturer, slik at det kan installeres i nesten alle værforhold.

Dette er et grunnleggende, klassisk organisk belegg med tykkelse på 25 μm. Dets homogene overflate er glatt – avhengig av kundens ønsker finnes det en blank eller metallisk versjon. Materialet har en rekke bruksområder på grunn av dets høye motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC3/RUV2). Det foreslåtte belegget er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, som er beskrevet ved hjelp av boken over universelle RAL-modeller.

Et tykt (35 μm) organisk belegg med en interessant, krystallinsk tekstur, som minner om et tykt lag maling, er en upåklagelig takgaranti i mange år. Kjernen er et stålbelegg med en sink- og magnesiumlegering, som gir forbedret korrosjonsbeskyttelse. Resultatet er en betydelig økning i motstanden mot hvit og rød korrosjon i RC3-miljøet.

Platetykkelse på 200 g/m2 og 275 g/m2 gjennomgår en kontinuerlig varmgalvanisering prosess på begge sider for å beskytte stålkjernen mot korrosjon (RC2). Det kan være en «blomst» (av to typer) på overflaten, som gir variasjon og gir en ruhetseffekt, eller den eksisterer ikke. «No flower»-versjonen er preget av en jevn overflate som oppfyller de høyeste estetiske krav.

poliester interior parklajums

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL