s-panel.no > Services > Veggprofiler > PROFIL PLATE T18 ECO

TRAPESFORMET PROFIL PLATE T18 ECO

T18 ECO trapesplate har et meget bredt bruksområde. Bred tilgjengelighet av farger og belegg, inkludert trelignende Evnen til å tilpasse størrelsen på arkene til prosjektet reduserer avfall og påvirker utførelsesøkonomien. Egnet for konstruksjon av garasjeporter, containere, gjerder, maskering av skadede fasadeelementer, baldakiner, garasjer, fasader.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 1125 mm
Total bredde: ~1173 mm
Maks. anbefalt plate lengde: 12 000 mm
Platetykkelse: 0,50-1,00 mm
Profilhøyde: 17 mm

spec-T18ECOv2

DOKUMENTER FOR NEDLASTING

BELEGG OG MALING

herculit

Dette er et belegg som er utviklet i nært samarbeid med de beste stålverkene til ledende lakkprodusenter i Europa. År med forskning på eksisterende belegg og sporing av kundebehov, med særlig vekt på taktekkernes behov, har gjort det mulig å kombinere mange forskjellige fordeler til ett produkt. HERCULIT [HC] er en 35 μm tykk polyester forsterket med polyuretan, svært motstandsdyktig mot enhver mekanisk skade og pålitelig motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4).

35 μm tykt belegg, svært motstandsdyktig mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4). Dets visuelle funksjon er dets kornete struktur. Inspirert av naturen er den fri for krom og tungmetaller, og som et miljøvennlig produkt er den minst 80 % resirkulerbar. Plater belagt med ULTIMAT [UTK] fleksibelt belegg kan profileres ved spesielt lave temperaturer, slik at det kan installeres i nesten alle værforhold.

Dette er et grunnleggende, klassisk organisk belegg med tykkelse på 25 μm. Dets homogene overflate er glatt – avhengig av kundens ønsker finnes det en blank eller metallisk versjon. Materialet har en rekke bruksområder på grunn av dets høye motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC3/RUV2). Det foreslåtte belegget er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, som er beskrevet ved hjelp av boken over universelle RAL-modeller.

ICE COVER ZM [ICEP]

Et tykt (35 μm) organisk belegg med en interessant, krystallinsk tekstur, som minner om et tykt lag maling, er en upåklagelig takgaranti i mange år. Kjernen er et stålbelegg med en sink- og magnesiumlegering, som gir forbedret korrosjonsbeskyttelse. Resultatet er en betydelig økning i motstanden mot hvit og rød korrosjon i RC3-miljøet.

POLIESTER INTERIOR [INT]

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

ocynk

Platetykkelse på 200 g/m2 og 275 g/m2 gjennomgår en kontinuerlig varmgalvanisering prosess på begge sider for å beskytte stålkjernen mot korrosjon (RC2). Det kan være en «blomst» (av to typer) på overflaten, som gir variasjon og gir en ruhetseffekt, eller den eksisterer ikke. «No flower»-versjonen er preget av en jevn overflate som oppfyller de høyeste estetiske krav.

TILBEHØR

SKRUER
skrūves

Tykkelsen på sinkbelegget, Farmer’s Screw-skive og EPDM-pakning som tåler skiftende værforhold, samt UV-stråling er kjennetegnene som gjør at plate- og festesystemene våre danner en sammenhengende enhet. I tillegg til festene fra standardtilbudet kan vi tilby nesten hvilken som helst løsning.

AVLØPSRØR
lietus notekas

Ved å bruke et egnet dreneringssystem sikrer du at vannet effektivt dreneres fra taket ditt, noe som er svært viktig for dets styrke og funksjonalitet. Den beskytter også bygningsfasaden mot skader forårsaket av fukt.

GALVANISERT PLATER
cinkotas loksnes

Vi leverer bearbeidet stålmateriale som brukes til produksjon av et bredt spekter av produkter.

RIDGE TRIM

Ridge tiles (Ridge fliser) og bekledning er en integrert del av ethvert riktig konstruert taksystem. De beskytter mot overflødig vann og gir taket et estetisk utseende.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL