s-panel.no > Services > Veggprofiler > FASADEKASSETTER SKRIN

FASADEKASSETTER SKRIN

SKRIN fasadekassetter er produkter som på grunn av sin allsidighet er mye brukt i byggebransjen. De egner seg godt som fasadebelegg for både nye og moderniserte bygg. De kan brukes til inngjerding av små bygg, som garasjer, boder eller private boliger, samt til kontorer med store fasader, næringsbygg, uthus eller boligblokker.

SKRIN fasadekassetter kan monteres både horisontalt og vertikalt. I samsvar med investorens forventninger brukes ulike beskyttende belegg basert på korrosjonsklasse, tilgjengelig i et bredt spekter av farger.

Ikke-standard elementer kan produseres også.

Bruk av SKRIN kledningskassetter gjør det mulig å oppnå en estetisk og slitesterk fasadefinish. De kan brukes for hele bygningen eller for enkelte deler av den, for eksempel for forhøyninger på fasaden til bygninger eller for kontorområder. Å skille ut formen og etterbehandlingsmaterialene til individuelle deler av en bygningsfasade er en vanlig løsning i moderne konstruksjon.

I slike prosjekter er kledningskassetter et ideelt valg på grunn av deres brede utvalg av farger og fleksible størrelser.

Teknisk tegning:

[1] stålforing
[2] mineralull for termisk isolasjon
[3] mellomprofil 20/50 P01
[4] ventilasjonsmembran
[5] støttekolonne
[6] tettningsmiddel
[7] feste (plugg eller skrue)
[8] hovedprofil 20/ 90 P03
[9] skrue
[10] skrue
[11] SKRIN-kassett

fasades kasete skrin

Fordelen med vegger [1] [2] [3] [4] [5] [6] bygget med SKRIN fasadekassetter er rask og enkel montering. De kan brukes på hvilken som helst vegg fordi de er hengt opp i en bærekonstruksjon, som er et stålgitter laget av P03 20/90 grunnprofiler. SKRIN-kassetter er installert på den gjennom hull, som gjør det mulig å kompensere for stress. Siden hovedprofilene P03 20/90 er grunnlaget for å koble panelene vertikalt, er de produsert i samme farge som panelene, og skaper en homogen overflateeffekt.

For ytterligere styrke benyttes mellomprofiler P01 20/50. Panelene kobles horisontalt ved hjelp av en lås, takket være de passende profilerte øvre og nedre kantene på panelene.

[1] murvegg
[2] stålskrue
[3] vertikalt monteringsgitter laget av profiler
[4] mineralull for varmeisolering
[5] vindtett folie
[6] fasadekassett SKRIN

fasades kasete krin

Teknisk spesifikasjon

Bredde A1 min./maks. — horisontal montering 300/3000 mm
Høyde B1 min./maks. — horisontal montering 300/800 mm
BREDDE A1 min./maks. — horisontal montering 300/3000 mm
HØYDE B1 min./maks. — horisontal montering 300/1000 mm
Tykkelse – C1 30 mm
Tilkoblingsområde – horisontalt/vertikalt 25/25 mm
Monteringshull – ovale 6×15 mm, runde Ø 9 mm
Ventilasjonshull – ovale 6×15 mm
Plate tykkelse – 1,25 mm
Dekning og tykkelse – i henhold til individuelle krav
Montering – synlig/skjult
Installasjonsmetode – horisontal/vertikal

SKRIN fasades kasetes

BELEGG OG MALING

ORGANIC COATED SHEET

Våre kassetter og kledningspaneler er laget av 35 µm tykk HDS organisk belagt plate, som kjennetegnes av svært god styrke, RC4 korrosjonsbestandighet og RUV4 UV motstand. Avhengig av miljø er garantien opptil 20 år. Vi har også utvidet porteføljen vår med pulverlakkering, som er tilgjengelig i alle versjoner av matt og sateng RAL maling, som har en beleggtykkelse på 60 µm og har fått kvalitetsmerket QUALICOAT.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL