s-panel.no > Services > Veggprofiler > BRANNBARRIERE PROSYSTHERM

BRANNBARRIERE PROSYSTHERM

PROSYSTHERM er en garanti for høy brannmotstand til konstruksjonen. Samtidig har produktet god varme- og lydisolasjon. Hovedbruk er kommersielle, industrielle og offentlige bygninger.

Brannmuren til PROSYSTHERM-systemet har en klasse EI90 (den sprer ikke brann verken innenfor eller utenfor bygningen, og holder brannsikkerhet i opptil 90 minutter). PROSYSTHERM er et sett med flere komponenter som er svært enkle å installere. Vi tilbyr mange alternativer for systemkomponenter (størrelser, materialer, farger). Denne strukturen til systemet gjør det mulig å tilpasse utseendet og parametrene til belegget til individuelle behov mye mer fritt enn når det gjelder paneler laget av komposittmaterialer.

PROSYSTHERM er et sett med flere komponenter som er enkle å montere. Designelementer er variasjoner av forskjellige størrelser, materialer og farger. Sammenlignet med laminerte plater, forenkler dette systemet i stor grad tilpasningen av beleggets utseende og parametere til individuelle krav.

ugunsmūris 90 minutes
PROSYSTHERM specifikacija

Tradisjonelt system – isolasjon med standard mineralull

Diagrammet nedenfor illustrerer de vanligste problemene med tradisjonelle metoder for isolasjon med mineralull. De innovative komponentene i PROSYSTHERM-systemet, takket være deres unike egenskaper, eliminerer alle problemene som er angitt i diagrammet.

[1] Forekomsten av en kuldebroeffekt som forårsaker frysing.
[2] Lydisolasjon.
[3] Puss med ull.
[4] Underutnyttelse av lokaler for isolasjon.

prosystem

BELEGG OG MALING

POLIESTER INTERIOR [INT]

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL