s-panel.no > Services > Takprofiler > TAKPANEL ZIPP

Trenger hjelp?

Kontakt oss
på +371 24332433 eller send inn en bedriftsforespørsel online.

TA KONTAKT

TAKPANEL ZIPP

ZIPP-takpanelet har en rekke fordeler, men den viktigste er bekvemmeligheten og installasjons hastigheten. Utseendet minner om klassiske takplater, men den brede profilen gir et spesielt bredt dekningsområde, noe som gjør at montering av taket tar mye kortere tid enn å bruke tradisjonelle takplater.

Økonomisk

Dobbel bredde sammenlignet med standard takpaneler gjør det mulig å optimalisere takkostnadene.

ekonomisks jumta panelis zipp
bend lock jumta panelis zipp

Bend Lock

Den spesielle panelkanten på takutstikket skjuler og beskytter kuttekanten og forhindrer behov for skruer.

Profilering

Langsgående mikroprofilering av plateoverflaten reduserer muligheten for vibrasjon av den flate delen av panelet.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 1065 mm
Total bredde: 1102 mm
Platetykkelse: 0,5 – 0,7 mm
Panelhøyde: 25 mm
Panellengde: min. 1000 mm / maks. 10 000 mm
Takhelling: > 9°

BELEGG OG MALING

herculit

Dette er et belegg som er utviklet i nært samarbeid med de beste stålverkene til ledende lakkprodusenter i Europa. År med forskning på eksisterende belegg og sporing av kundebehov, med særlig vekt på taktekkernes behov, har gjort det mulig å kombinere mange forskjellige fordeler til ett produkt. HERCULIT [HC] er en 35 μm tykk polyester forsterket med polyuretan, svært motstandsdyktig mot enhver mekanisk skade og pålitelig motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4).

ultimat

35 μm tykt belegg, svært motstandsdyktig mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4). Dets visuelle funksjon er dets kornete struktur. Inspirert av naturen er den fri for krom og tungmetaller, og som et miljøvennlig produkt er den minst 80 % resirkulerbar. Plater belagt med ULTIMAT [UTK] fleksibelt belegg kan profileres ved spesielt lave temperaturer, slik at det kan installeres i nesten alle værforhold.

POLIESTER STANDARD [RAL]

Dette er et grunnleggende, klassisk organisk belegg med tykkelse på 25 μm. Dets homogene overflate er glatt – avhengig av kundens ønsker finnes det en blank eller metallisk versjon. Materialet har en rekke bruksområder på grunn av dets høye motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC3/RUV2). Det foreslåtte belegget er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, som er beskrevet ved hjelp av boken over universelle RAL-modeller.

ICE COVER ZM [ICEP]

Et tykt (35 μm) organisk belegg med en interessant, krystallinsk tekstur, som minner om et tykt lag maling, er en upåklagelig takgaranti i mange år. Kjernen er et stålbelegg med en sink- og magnesiumlegering, som gir forbedret korrosjonsbeskyttelse. Resultatet er en betydelig økning i motstanden mot hvit og rød korrosjon i RC3-miljøet.

alucinks

Det er en stålplate belagt på begge sider med en aluminium-sinklegering som ligner på varmgalvaniseringsprosessen. Takket være dette oppfyller den de strengeste kravene til platebestandighet mot atmosfærisk korrosjon og korrosjon i våte omgivelser. Den har også et beskyttende Easyfilm-polymerbelegg.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL