s-panel.no > Services > Takprofiler > MODULÆRT TAK PANEL FIT

Trenger hjelp?

Kontakt oss
på +371 24332433 eller send inn en bedriftsforespørsel online.

TA KONTAKT

MODULÆRT TAK PANEL FIT

Modulært takpanel FIT – selv om det bruker moderne løsninger, er det en hyllest til historien. Utseendet minner om de klassiske takene for mange år siden, der paneler, så vel som FIT-panelene, ble montert vertikalt og i en tilfeldig rekkefølge, og skaper dermed en unik visuell effekt. Dessuten lar teknologien for låsing med en lås deg skape en visuell effekt som i tilfellet med en tradisjonell brettet søm.

Modernitet, effektivitet, funksjonalitet

Modulariteten til panelet har mange fordeler – det øker betydelig hastighet på installasjonen, gjør lettere transport, og patenterte tilkoblingssystemer gjør hele installasjonsprosessen enklere. En ekstra fordel er den visuelle effekten av et tradisjonelt tak.

moduļu jumts7
moduļu jumts6

Perfekt raffinement gjenspeiles i høy estetikk

Glatt overflate eller utstyrt med langsgående MICRO RIB profil langs hele overflaten av panelet, noe som reduserer mulig ringvirkning.

Ekstra beskyttelse mot varierende værforhold

På produksjonsstadiet presses en spesiell tetningsmiddel inn i folden på listen. Den skiller seg ut for sin høye fleksibilitet og motstand mot skiftende værforhold.

moduļu jumts8
moduļu jumts4

Den nyeste teknologien for et feilfritt takutseende

En teknisk løsning for å brette et panel rundt takutstikket for å skjule og beskytte den kuttede kanten og forhindre behovet for å installere skruer. Dessuten er den nedre bøyningen til BEND LOCK kuttet i en vinkel, noe som forenkler retning og tilkoblinger av paneler i hele lengden.

Platene passer sammen som aldri før

Den patenterte metoden består i å kutte et forhøyet hjørne slik at de tre lagene med ark ikke overlapper hverandre ved skjøten. Dessuten gjør en spesialdesignet profil på enderibbene at platene passer perfekt mot hverandre uten synlige langsgående skjøter.

moduļu jumts5

Teknisk spesifikasjon

Navn: FIT L / FIT S
Høyde: 22 mm / 22 mm
Effektiv bredde: 527 mm / 527 mm
Total bredde: 558 mm / 558 mm
Platetykkelse: 0,5 mm / 0,5 mm
Platelengde: 2040 mm / 1020 mm
Effektiv platelengde: 2010 mm / 990 mm
Fanelengde ved deling av plate: 30 mm / 30 mm
Antall plater på en pall: 32 gb. / 32 gb.
Takhelling: > 9°

moduļu jumta specifikacija

BELEGG OG MALING

herculit

Dette er et belegg som er utviklet i nært samarbeid med de beste stålverkene til ledende lakkprodusenter i Europa. År med forskning på eksisterende belegg og sporing av kundebehov, med særlig vekt på taktekkernes behov, har gjort det mulig å kombinere mange forskjellige fordeler til ett produkt. HERCULIT [HC] er en 35 μm tykk polyester forsterket med polyuretan, svært motstandsdyktig mot enhver mekanisk skade og pålitelig motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4).

ultimat

35 μm tykt belegg, svært motstandsdyktig mot korrosjon og UV-stråling (RC4/RUV4). Dets visuelle funksjon er dets kornete struktur. Inspirert av naturen er den fri for krom og tungmetaller, og som et miljøvennlig produkt er den minst 80 % resirkulerbar. Plater belagt med ULTIMAT [UTK] fleksibelt belegg kan profileres ved spesielt lave temperaturer, slik at det kan installeres i nesten alle værforhold.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL