TRAPESFORMET PROFIL PLATE T-60

T-60 trapesplate er et produkt beregnet for industriell konstruksjon. Den trapesformede profilen er perfekt for for eksempel treningssentre og svømmebasseng, samt fabrikker og offentlige bygg. Muligheten til å tilpasse arkstørrelsen for prosjektet reduserer avfall og påvirker utgiftene.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 1002 mm
Total bredde: ~1040 mm
Maks. anbefalt plate lengde: 14 000 mm
Platetykkelse: 0,60-1,25 mm
Profilhøyde: 61 mm

T60 specifikacija

DOKUMENTI LEJUPIELĀDEI

BELEGG OG MALING

POLIESTER STANDARD [RAL]

Dette er et grunnleggende, klassisk organisk belegg med tykkelse på 25 μm. Dets homogene overflate er glatt – avhengig av kundens ønsker finnes det en blank eller metallisk versjon. Materialet har en rekke bruksområder på grunn av dets høye motstand mot korrosjon og UV-stråling (RC3/RUV2). Det foreslåtte belegget er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, som er beskrevet ved hjelp av boken over universelle RAL-modeller.

POLIESTER INTERIOR [INT]

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

ocynk

Platetykkelse på 200 g/m2 og 275 g/m2 gjennomgår en kontinuerlig varmgalvanisering prosess på begge sider for å beskytte stålkjernen mot korrosjon (RC2). Det kan være en «blomst» (av to typer) på overflaten, som gir variasjon og gir en ruhetseffekt, eller den eksisterer ikke. «No flower»-versjonen er preget av en jevn overflate som oppfyller de høyeste estetiske krav.

alucinks

Det er en stålplate belagt på begge sider med en aluminium-sinklegering, lik varmgalvaniseringsprosessen, med en tykkelse på 150 g/m2. Takket være denne løsningen oppfyller den de strengeste kravene til platebestandighet mot atmosfærisk korrosjon og korrosjon i våte omgivelser (RC2). Den har et ekstra beskyttende Easyfilm®-polymerbelegg, som også beskytter stålkantene i rullene og forbedrer overflateestetikken.

TILBEHØR

SKRUER
skrūves

Tykkelsen på sinkbelegget, Farmer’s Screw-skive og EPDM-pakning som tåler skiftende værforhold, samt UV-stråling er kjennetegnene som gjør at plate- og festesystemene våre danner en sammenhengende enhet. I tillegg til festene fra standardtilbudet kan vi tilby nesten hvilken som helst løsning.

AVLØPSRØR
lietus notekas

Ved å bruke et egnet dreneringssystem sikrer du at vannet effektivt dreneres fra taket ditt, noe som er svært viktig for dets styrke og funksjonalitet. Den beskytter også bygningsfasaden mot skader forårsaket av fukt.

GALVANISERT PLATER
cinkotas loksnes

Vi leverer bearbeidet stålmateriale som brukes til produksjon av et bredt spekter av produkter.

RIDGE TRIM

Ridge tiles (Ridge fliser) og bekledning er en integrert del av ethvert riktig konstruert taksystem. De beskytter mot overflødig vann og gir taket et estetisk utseende.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL