s-panel.no > Services > Konstruksjonsprofiler > PROFIL PLATE T160

Trenger hjelp?

Kontakt oss!
på +371 24332433 eller send inn en bedriftsforespørsel online.

KONTAKTER

TRAPESFORMET PROFIL PLATE T160

T-160 trapesplate er et industrielt byggeprodukt for lager, logistikksentre og idrettsanlegg. Den er også perfekt egnet som bærende del i offentlige bygg, kjøpesentre eller produksjonshaller. Dette er produkter som tåler store belastninger i store spenn – storarealer, kjøpesentre, logistikk- og produksjonssentre (isolert), fellesobjekter, konstruksjoner med lang avstand mellom bjelker/pilarer. Oftest brukt til isolerte tak.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 750 mm
Total bredde: ~790 mm
Maks. anbefalt plate lengde: 14 000 mm
Platetykkelse: 0,75-1,50 mm
Profilhøyde: 161 mm

t160 SPECIFIKACIJA

DOKUMENTER FOR NEDLASTING

BELEGG OG MALING

POLIESTER INTERIOR [INT]

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

TILBEHØR

SKRUER
skrūves

Tykkelsen på sinkbelegget, Farmer’s Screw-skive og EPDM-pakning som tåler skiftende værforhold, samt UV-stråling er kjennetegnene som gjør at plate- og festesystemene våre danner en sammenhengende enhet. I tillegg til festene fra standardtilbudet kan vi tilby nesten hvilken som helst løsning.

AVLØPSRØR
lietus notekas

Ved å bruke et egnet dreneringssystem sikrer du at vannet effektivt dreneres fra taket ditt, noe som er svært viktig for dets styrke og funksjonalitet. Den beskytter også bygningsfasaden mot skader forårsaket av fukt.

GALVANISERT PLATER
cinkotas loksnes

Vi leverer bearbeidet stålmateriale som brukes til produksjon av et bredt spekter av produkter.

RIDGE TRIM

Ridge tiles (Ridge fliser) og bekledning er en integrert del av ethvert riktig konstruert taksystem. De beskytter mot overflødig vann og gir taket et estetisk utseende.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL