s-panel.no > Services > Konstruksjonsprofiler > PROFIL PLATE T153

Trenger hjelp?

Kontakt oss!
på +371 24332433 eller send inn en bedriftsforespørsel online.

KONTAKTER

TRAPESFORMET PROFIL PLATE T153

Trapesplate T-153 er et produkt beregnet for industriell konstruksjon, beregnet for bygging av varehus, logistikksentre og idrettsanlegg. Den er også perfekt egnet som bærende del i offentlige bygg, kjøpesentre eller produksjonshaller. Dette er produkter som tåler store belastninger i store spenn – konstruksjoner med stor avstand mellom bjelker/søyler; store lokaler: kjøpesentre, logistikk- og produksjonssentre (isolert), fellesanlegg.

Teknisk spesifikasjon

Effektiv bredde: 840 mm
Total bredde: ~880 mm
Maks. anbefalt plate lengde: 14 000 mm
Platetykkelse: 0,70-1,50 mm
Profilhøyde: 155 mm

prfofillokne 153

DOKUMENTER FOR NEDLASTING

BELEGG OG MALING

POLIESTER INTERIOR [INT]

Et 15 μm lag polyester med en jevn og delvis matt overflate påføres på toppen av belegget. Takket være den optimaliserte tykkelsen på det organiske belegget, er det først og fremst beregnet for innendørs bruk og bygningselementer som ikke er direkte utsatt for værforhold (RA2), og sikrer den rette balansen mellom holdbarhet og pris, samt visuell påvirkning.

TILBEHØR

SKRUER
skrūves

Tykkelsen på sinkbelegget, Farmer’s Screw-skive og EPDM-pakning som tåler skiftende værforhold, samt UV-stråling er kjennetegnene som gjør at plate- og festesystemene våre danner en sammenhengende enhet. I tillegg til festene fra standardtilbudet kan vi tilby nesten hvilken som helst løsning.

AVLØPSRØR
lietus notekas

Ved å bruke et egnet dreneringssystem sikrer du at vannet effektivt dreneres fra taket ditt, noe som er svært viktig for dets styrke og funksjonalitet. Den beskytter også bygningsfasaden mot skader forårsaket av fukt.

GALVANISERT PLATER
cinkotas loksnes

Vi leverer bearbeidet stålmateriale som brukes til produksjon av et bredt spekter av produkter.

RIDGE TRIM

Ridge tiles (Ridge fliser) og bekledning er en integrert del av ethvert riktig konstruert taksystem. De beskytter mot overflødig vann og gir taket et estetisk utseende.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL