s-panel.no > S HALLE – hangarer for verksteder

Klar løsning for din bedrift!

s halle ražotne

S Halle har ferdige hangarer for handel, produksjon, lager, landbruk og verksteder.

Har du spørsmål?

Vår ingeniør vil svare på uklare spørsmål.

angārs

S Halle - hangarer for verksteder

KLAR LØSNING

Vi tilbyr en ferdig
utviklet løsning.

KORTE VILKÅR

Montering av hangarer skjer innen
3 uker etter kontraktsinngåelse.

RIMELIG PRIS

Rimelig pris.
Ingen designkostnader.
angārs
serviss angārs
s-halle angāra telpas
s halle ražotnes jumts

Nærings- og lagerhangaren «S HALLE» er utformet som et industrielt objekt med sadeltak, bredden er 12,0 m, men lengden kan være hvilken som helst – etter kundens behov i trinn på 6 m, f.eks 12×24 m, 12×30 m, 12×36 m. Strukturen til skjelettet gjør at det kan utvides med flere segmenter.

Vegg- og takplater

På grunn av kravene som slike gjenstander skal oppfylle, er hangaren isolert med et tykt lag polyuretan. Veggkroppen er laget av 120 mm tykt sandwichpanel med polyuretanfylling og kledning på begge sider, belagt med polyester. 120 mm tykke sandwichpaneler brukes også til taket.
På grunn av deres holdbarhet og gode varmeisolasjon er sandwichpaneler den optimale løsningen for å lage rammebygg. Sandwichpaneler er preget av høye termiske isolasjonsparametere, noe som gjør dem til den mest økonomiske løsningen i konstruksjon. Under produksjonen brukes de mest innovative teknologiene, takket være hvilke det er mulig å oppnå lav vekt av byggematerialet og høy holdbarhet.

Lys

PVC-veggsystemet, som består av flerkammerpaneler i polykarbonat med en tykkelse på 40 mm og aluminiumsprofiler, brukes til produksjon av takvinduer i hangarer. Polykarbonatpaneler er koblet til hverandre med fjær og spor, og panellåsen gjør at de kan festes til strukturen på en slik måte at festet ikke er synlig. Takket være den spesialutviklede polykarbonatstrukturen er sandwichpanelveggen preget av svært gode holdbarhetsparametere og termisk isolasjon (1,5 W / m2K). PVC-vinduer kan også brukes.

Stålkonstruksjon

Moderne designsystem. Vårt firma bruker moderne designmetoder ved bygging av hangarer, samtidig som det sikres maksimal konstruksjonsøkonomi og holdbarhet: stålelementer beskyttet mot korrosjon ved hjelp av varmgalvanisering og laget i henhold til standarden; takrammene er skråstilt i en vinkel på ca. 10° (ca. 18%).

Det er ingen støtter inne i hallen, og den segmenterte utformingen gjør at den kan utvides senere når som helst.
Enheten er fullt sammenleggbar, beregnet for demontering, med mulighet for flere montering.
Standarder som er grunnlaget for statiske beregninger av strukturen:
PN-EN 1991-1-3 1. Eurokode: Effekter på konstruksjoner. Del 1-3:
Generell drift – snølast.
PN-EN 1991-1-4 1. Eurokode: Effekter på konstruksjoner. 1.-4. Del:
Generell drift – vinddrift.
PN-90 / B-03200 Stålkonstruksjoner. Statiske beregninger og design.

Det grunnleggende

Haller eller hangarer er gjenstand for konstruksjonsmessig tilpasning i henhold til forholdene på stedet for plassering. Hallen er festet med stålankere til ferdigbearbeidede fundamenter.

Tilpasningsvilkår

Haller er gjenstand for arkitektonisk og strukturell tilpasning i henhold til forholdene for deres plassering. Dersom hallen skal brukes i mer enn 120 dager, skal byggetillatelsen søkes aktuelt kontor. Dokumentasjon er gjenstand for tilpasning av arkitektur og struktur. Justereren bør svare på de beregnede og teknologiske forutsetningene som er gjort, hvis spesifisert.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL