s-panel.no > OM OSS
mūsu vīzija
mūsu mērķi
mūsu vērtības

Selskapet «S Panel» er en pålitelig leverandør av toppkvalitets byggematerialer til byggefirmaer, entreprenører og enkeltpersoner i alle tre baltiske land. Vi har vært i byggebransjen i over 25 år, og vi har tjent våre kunders takknemlighet ved å gi dem de beste produktene og tjenestene.

Vår misjon er å hjelpe kundene våre med å nå sine byggemål ved å gi dem et bredt utvalg av byggematerialer av topp kvalitet til konkurransedyktige priser. Enten du trenger materialer til et lite oppussingsprosjekt eller storstilt byggearbeid, har vi alt du trenger for å få jobben gjort til lavest mulig kostnad og på kortest mulig tid.

Vi tilbyr et bredt utvalg av byggematerialer, inkludert sandwichpaneler, takmaterialer, isolasjonsmaterialer, konstruksjonselementer og mye mer. Utvalget av våre produkter oppdateres kontinuerlig for å sikre at vi tilbyr de nyeste produktene fra de mest pålitelige merkene i byggebransjen.

konsultacijas

PROSJEKT OPTIMERING

Vi forbereder og optimerer prosjekter slik at kunder kunne gjennomføre prosjektet mer effektivt innenfor en viss tidsramme.

GARANTI

S Panel gir garanti på alt materiale som tilbys.

SERTIFIKAT OM SAMSVAR

Alle produktene er produsert i henhold til EUs regelverk og standarder og samsvarssertifikater.

RIMELIG PRIS

Vi tilbyr sandwichpaneler til en rimelig pris, som sikres ved levering fra produksjonsanlegg.

Vi vil optimere og utarbeide det mest lønnsomme tilbudet for deg!

SEND EN FORESPØRSEL